SUOMEN URHEILUMUSEO Osoite
Olympiastadion
00250 Helsinki
Yhteystiedot
urheilumuseo(at)stadion.fi
(09) 434 2250
Palaute
Saavutettavuus
Hae
Etusivulle >>

ERILAINEN KOKOUSPÄIVÄ TAI YRITYSTILAISUUS URHEILUMUSEOSSA Urheilumuseon tilat tarjoavat mielenkiintoisen vaihtoehdon kokouksen järjestämiseen tai yrityksen iltajuhlaan. Vuokrattavissa ovat kokous- ja näyttelytilat, ja ne soveltuvat myös liikuntarajoitteisille. Olympiastadionin ympäristössä on runsaasti Helsingin kaupungin pysäköintialueita. Pysäköintimaksu arkisin klo 9-19 on 1 €/tunti.

Näyttelytilaa voi vuokrata museon avoinnaoloaikojen ulkopuolella (avoinna ma-pe 11-17, la-su 12-16). Museoon mahtuu jopa 320 henkilöä ja tilat sopivat erinomaisesti yrityksen tiedotus- ja markkinointitapahtumiin, henkilöstöpäiviin tai yksityisjuhliin.

Kokoustilaan mahtuu enintään 50 henkilöä ja käytettävissä ovat veloituksetta nykyaikaiset av-laitteet, langaton nettiyhteys sekä tarvittaessa kannettava tietokone. Tila käy myös pienimuotoisiin juhliin, asiakas- ja tiedotustilaisuuksiin.

Tapahtumaa voi elävöittää opastetulla museokierroksella, teemaan sopivalla tietokilpailulla tai vierailemalla Olympiastadionin tornissa. Tiloissamme toiveiden mukaisen tarjoilun hoitaa yksinoikeudella Sodexo Oy. Ota yhteyttä ja tule tutustumaan tiloihimme!
 
 

Tutustu uuteen Urheilumuseon palvelukokonaisuuteen Klassikkopelit! 
Peleinä ovat pöytätennis, korona, fortuna, pöytäjääkiekko ja -jalkapallo, sähköautorata tai tietokilpailu, joista voit valita mieleisesi kokonaisuuden. Pelitilana on Urheilumuseon kokoustila. Pelipaketin hinta on 163,- + alv 24 % (maks. 3 tuntia) ja se on voimassa museon avoinnnaoloaikoina. Sopii myös lapsille syntymäpäiväjuhlien ohjelmaksi.
 
   

Tiedustelut ja varaukset:
Pia Arvo
puhelin: (09) 434 2250, 040 532 1688
faksi: (09) 4342 2550
pia.arvo(at)stadion.fi
Tarjoilut:
Sodexo Service Center
puhelin (09) 010 540 7500
servicecenter(at)sodexo.fi

  

           Hinnat >>
Kokouspöytämallit ja niiden henkilömäärä >>
Saavutettavuus >>
Kuvia kokous- ja näyttelytiloista >>


Tarjouspyyntölomake >>
Anna palautetta >>
 

Copyright © 2010 Suomen Urheilumuseo Login